Nik Goodman

Nik Goodman

Bounce

medijski svetovalec / Media Consultant

Nik Goodman je britanski medijski svetovalec z zavidanja vredno radijsko kariero. Kot producent je ustvarjal nagrajeno jutranjo oddajo ”Bam Bam Breakfast” znanega londonskega radia Kiss 100. V vlogi programskega direktorja se je najprej preizkusil na edinburškem Radio Forth, potem pa se je leta 2004 vrnil v London in to vlogo prevzel na svetovno znanem Capital FM.

Njegova poklicna pot se je po diplomi iz radijske produkcije na Univerzi v Bournemouthu začela na Radiu City v domačem Liverpoolu, za tem je soustvarjal programe radijskih postaj Power FM in Virgin Radio. Po uspehih na velikih radijskih postajah pa je svoje dolgoletne izkušnje usmeril v vodenje podjetja za kreativno svetovanje in produkcijo Bounce, ki med drugim sodeluje s podjetji BBC, Sky in Microsoft, ukvarja pa se z zvokom, glasbo in vsebinami.

 

Nik Goodman is a British media consultant with a remarkable career in radio broadcasting. He produced the Sony Award winning Morning Show – ‘Bam Bam Breakfast’ at Kiss 100 in London. Then he took on the role of the Programme Director of Radio Forth in Edinburgh. He returned to London in 2004 and became Programme Director of the world-famous 95.8 Capital FM.

After graduation in Radio Production at Bournemouth University, he started his professional career at Radio City in his native Liverpool, then he worked at Power FM and Virgin Radio. After his success at major radio stations, he now runs ‘Bounce’ – a creative consultancy and production company focusing on music, sound and content. Bounce works with  companies such as the BBC, Sky and Microsoft.